ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

H Κεφαλονιά στο Miami

Με Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Α/Δήμαρχος Πολιτισμού - Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος θα εκπροσωπήσει στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Κρουαζιέρας, Sea Trade στο Miami, την Κεφαλονιά , καθώς επίσης και το Δήμο Κέρκυρας [ κατόπιν εντολής του Δημάρχου κ.Τρεπεκλή], στα πλαίσια συνεργασίας των δύο νησιών στον τουρισμό κρουαζιέρας .
Η συγκεκριμένη Έκθεση αποτελεί την κορυφαία διεθνή εκδήλωση στο χώρο της Κρουαζιέρας, όπου συμμετέχουν οι μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες της συγκεκριμένης μορφής θαλάσσιου θεματικού τουρισμού.
Η Κεφαλονιά συμμετέχει διαρκώς σε όλες τις Sea Trade σε Ευρώπη και Αμερική , από τη στιγμή της εφαρμογής του ενιαίου Καλλικρατικού Δήμου, με επιτυχία, αφού πλέον το Νησί καθιερώνεται ως σταθερός επιθυμητός προορισμός Κρουαζιέρας στο Ιόνιο.
Η Δημοτική Αρχή εκφράζει τις ευχαριστίες της προς την Εταιρεία CTM για την ουσιαστική συνεργασία και τη στοχευμένη και αποτελεσματική προώθηση του Νησιού στις διεθνείς αγορές της Κρουαζιέρας.

Ο κ.Κεκάτος μεταφέρει στη Sea Trade την Προσωπική Πρόσκληση του Δημάρχου Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρου Παρίση προς τους Επικεφαλείς των Εταιρειών, που δραστηριοποιούνται στον Θαλάσσιο Τουρισμό ,για να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο η μορφή τουριστικής ανάπτυξης μέσω της Κρουαζιέρας, η οποία συμβάλλει ουσιαστικά στην οικονομική τόνωση της ζωής του Νησιού.