ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

IΣΜΗΝΗ ΚΡΕΜΜΥΔΑ – Ιδιωτική Υπάλληλος Δημοτική Ενότητα Αργοστολίου...

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΜΑΣ.
ΙΣΜΗΝΗ ΚΡΕΜΜΥΔΑ – Ιδιωτική Υπάλληλος
Δημοτική Ενότητα Αργοστολίου
ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ:
διότι αγαπώ τον τόπο και τους ανθρώπους του. Έχω ιδιαίτερη ευαισθησία στα παιδιά και το έχω αποδείξει με την εθελοντική μου ενασχόληση με αυτά, τα τελευταία χρόνια. Θα ήθελα πολύ να προσπαθήσω να κάνω κάτι παραπάνω για αυτά.
Όλοι έχουμε χρέος να αγωνιζόμαστε καθημερινά για το σήμερα και το αύριο ,τόσο το δικό μας όσο και των παιδιών μας.
Με το να "κρίνουμε", μόνο , δεν μπορούμε να πετύχουμε τίποτε.
Όλοι μπορούμε να αγωνιστούμε
Σαν νέοι άνθρωποι, οφείλουμε να προσπαθήσουμε, τουλάχιστον, να βελτιώσουμε αυτά, που θεωρούμε "κακώς κείμενα", μέσα από τη συμμετοχή μας στα κοινά και ας μην μένουμε πια θεατές σε ένα έργο με πρωταγωνιστές "ΕΜΑΣ".
Εμείς μόνο μπορούμε να αλλάξουμε τις ζωές μας και να προσπαθήσουμε να κάνουμε "ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ".

για να αλλάξουμε αυτά που πολλοί θεωρούν δεδομένα. Ας αναλογιστούμε ότι όλοι είμαστε συνυπεύθυνοι για την παρούσα κατάσταση, την οποία βιώνουμε, επειδή, μόνο, "κρίνουμε" ,απαθείς.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
Η αγάπη μου για την Κεφαλονιά, δεν μου επέτρεψε ποτέ να την αποχωριστώ.
Είναι ένας ευλογημένος τόπος, με πολλές προοπτικές, που πρέπει να αξιοποιηθούν. Να γίνει ένας τόπος ισάξιος με πολλές Ευρωπαϊκές πόλεις. ένας τόπος με ανθρώπους με λιγότερα προβλήματα και χαμογελαστά πρόσωπα. Με χαρούμενες παιδικές φατσούλες, που θα μας δίνουν δύναμη για το επόμενο βήμα....
ΕΠΕΛΕΞΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ:
Διότι απαρτίζεται από ικανά στελέχη και νέους ανθρώπους, άφθαρτους στην πολιτική. Ανθρώπους με όρεξη για δουλειά, ενθουσιασμό, και αγάπη για τον τόπο και τα παιδιά μας. Μια δυναμική, ισχυρή ομάδα με σκοπό την ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου και των συμπολιτών μας.