ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Σ. ΚΟΥΡΗΣ: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΓΕΕΘΑ

Επιστολή προς τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, κ. Μιχαήλ Κωσταράκο  έστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακών Ενοτήτων Κεφαλονιάς και Ιθάκης  κ.  Σωτήριος  Κουρής.  Ακολουθεί η επιστολή:

Με αφορμή την παραμονή των στρατιωτικών δυνάμεων στα νησιά μας επ΄ αφορμής των προσφάτων σεισμικών γεγονότων, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες για το σύνολο της προσφοράς σας, τόσο στα πλαίσια των θεσμικών μας αρμοδιοτήτων, όσο και εκ μέρους των κατοίκων μας.
Η δράση σας υπήρξε συγκινητική υπερβάλλατε εαυτόν και στηρίξατε τις υπηρεσίες μας και τους συμπολίτες μας με απόλυτη συναίσθηση του λειτουργήματος σας,  υπερβάλλοντα ζήλο και υπερβαίνοντας το τυπικό των καθηκόντων σας
Σας είμαστε ευγνώμονες και σας καταθέτουμε τον θαυμασμό μας στον ουσιαστικό ρόλο που υπηρετείτε. Αναγνωρίζοντας την ετοιμότητα και το αξιόμαχο των στελεχών και του δυναμικού σας, θεωρούμε ότι η συνεισφορά σας στις ανάγκες του τόπου μας και γενικά της χώρας μας, είναι δεδομένη και σας καταθέτουμε την διαχρονική μας εκτίμηση και σεβασμό.
Και πάλι ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία και την πολύτιμη βοήθειά σας.



                                                              Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ




                                                                    ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΚΟΥΡΗΣ