ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΟΥΝΑΔΗ ΣΕ ΝΙΚΟΛΕΤΑΤΟΥ

      Απάντηση σε δημοσίευμα.

      Κα Χάιδω Νικολετάτου,
      Η ΔΕΥΑΚ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ.

      Καλό θα ήταν να ξεκινούσατε με τα έργα που κάνατε στο χωριό σας όταν ήσασταν πρόεδρος, τα έργα που κάνατε σαν αντιδήμαρχος Ερίσου και τι κάνατε για τις δεξαμενές ύδρευσης στα Μεσοβούνια από το 1998 μέχρι σήμερα που κατέχετε πολιτικές θέσεις στην περιοχή σας;
      Θεωρώ ότι πρέπει να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας, προκειμένου να μη δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις και να προκαλείται αδικαιολόγητες ανησυχίες. Οι δεξαμενές Μεσοβουνίων τροφοδοτούνται την τελευταία δεκαετία από τη γεώτρηση της Κουρνής και όχι από το αλώνι που φωτογραφίσατε.
      Τη μελλοντική χρήση των παλιών αλωνιών συλλογής όμβριων υδάτων της Δημοτικής Ενότητας Ερίσου, πρώτη η ΔΕΥΑΚ την πρότεινε όταν αναλάβαμε τη διαχείριση της ύδρευσης στην περιοχή σας τον Ιούλιο του 2012, προκειμένου να ανακουφιστεί η γεώτρηση Κουρνής.
      Δημοσιεύσατε σε τοπική ιστοσελίδα φωτογραφίες και κατηγορείτε την υπηρεσία μας για καθυστέρηση της επισκευής και περίφραξης, όταν δεν μας έχετε προσκομίσει τίτλους ιδιοκτησίας για τους χώρους που έχει κατασκευασθεί το αλώνι, οι δεξαμενές και ο περιβάλλον χώρος που θέλετε να περιφραχθεί.
      Πρέπει να γνωρίζετε ότι οι κατασκευές και οι περιφράξεις απαιτούν την ύπαρξη τίτλων ιδιοκτησίας, διαφορετικά προκαλούν προβλήματα στην καθημερινή λειτουργία της υπηρεσίας και την εκθέτουν σε ποινικά αδικήματα.
      Σήμερα, που εμείς έχουμε την πρόθεση να επισκευάσουμε τα ερείπια που εσείς με την αδιαφορία σας τόσα χρόνια δημιουργήσατε, κατηγορείτε ΕΜΑΣ;
      Ειλικρινά, δεν ξέρω αν πρέπει να γράψω τη λέξη ΝΤΡΟΠΗ.
      Στη ζωή μου έμαθα ότι το χέρι που σε βοηθά δεν το δαγκώνεις.
      Τουλάχιστον εγώ το σέβομαι.
      Η ψήφος του Κεφαλλονίτη κερδίζεται με έργα όχι με καταγγελίες.
 
     

Ο   Πρόεδρος



   Σπυρίδων Κουνάδης