ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ κ. ΣΠΥΡΟΥ: ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΔΩ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ

Ο Περιφερειάρχης κατά την επίσκεψή του στην Κεφαλονιά, έδωσε οδηγίες στις τεχνικές υπηρεσίες και στην πολιτική προστασία, προκειμένου να  επιταχυνθούν τα έργα που είναι στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας και έχουν σχέση με το οδικό δίκτυο στην περιοχή του Ληξουρίου και της Παλικής  και στην αντιμετώπιση των κατά τόπους θεμάτων σχετικά με τις βραχοπτώσεις και την εξάλειψη σταδιακά των κινδύνων εξ’ αυτών. Παράλληλα έκανε τις απαραίτητες ενέργειες σχετικά με το μεγάλο έργο του Χάρακα, ώστε οι εργασίες να προχωρήσουν απρόσκοπτα. Θα έχει δε συνάντηση και με εκπροσώπους της περιοχής Ερίσου. Επίσης έδωσε εντολή να προχωρήσουν οι εργασίες για την βελτίωση των εναλλακτικών λύσεων σύνδεσης της Βορείου Κεφαλονιάς με τις άλλες περιοχές αυτής.
Συζήτησε επίσης με τις τεχνικές υπηρεσίες και την πολιτική προστασία θέματα που αφορούν τις υποδομές της Ιθάκης.
            Ο κ. Σπύρου συναντήθηκε κατά την επίσκεψη του στο Ληξούρι με τον πρόεδρο των Φιλόπτωχων Ιδρυμάτων κ. Βασίλη Ρουχωτά και συζήτησαν το θέμα της μετεγκατάστασης των τροφίμων του Γηροκομείου από το γυμναστήριο που διαμένουν μετά τις 26 -01-14. 
Το απόγευμα θα  έχει συνάντηση με την συντονιστική επιτροπή – Κίνηση Πολιτών Ληξουρίου – για τα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους.



                                                              Ο   ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ


                                                                ΣΠΥΡΙΔΩΝ  ΣΠΥΡΟΥ