ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ

Η ανακοίνωση των ΑΝΕΛ Κεφαλονιάς, με την οποία  επισημοποιήθηκε η συνεργασία τους με τον ΣΥΡΙΖΑ, σίγουρα δεν έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία. Άλλωστε είχε ήδη ανακοινωθεί από τον αρχηγό τους εδώ και τρεις εβδομάδες σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.
   Ειδικά εμάς τους Χρυσυγίτες της Κεφαλονιάς δεν μας φάνηκε καθόλου περίεργο, γιατί αφενός μεν γνωρίζουμε το ρόλο που παίζουν όλοι οι «Καμμένοι» και τα αποκόμματα – αναχώματα που στήνει η Δεξιά, προκειμένου να ανακόψει το εθνικιστικό κίνημα, αφετέρου δε, διαπιστώσαμε πρόσφατα εξ ιδίοις όμμασι την, σε πλήρη απαρτία, συνεργασία της καθεστωτικής συμμορίας, κατά την επίθεση που πραγματοποίησαν από κοινού εναντίον των γραφείων μας στην Πλατεία Καμπάνας (πλήρες οπτικοακουστικό υλικό στη διάθεση της δικαιοσύνης, όταν αυτή αποκατασταθεί στη χώρα μας).
     Καμία λοιπόν εντύπωση δεν μας προξενεί αυτή η συνεργασία, ειδικά στην Κεφαλονιά, όπου πέρα από τον πολιτικό γάμο, προϋπήρξε ο φυσικός… του Συριζαίου και της Ανελ. Κι επειδή από τέτοιου είδους «σχέσεις» έχουμε χορτάσει στο νησί μας, να ευχηθούμε στους αριστεροδεξιούς «καλά κρασιά», ενώ στους «εθνικόφρονες», που δήθεν ξαναπιάστηκαν κορόιδα, εκφράζουμε τα «θερμά συλλυπητήρια».
   Ως Χρυσή Αυγή Κεφαλονιάς και Ιθάκης δηλώνουμε τη μεγάλη μας ικανοποίηση και δικαίωση γι’ αυτή την εξέλιξη, που έρχεται να διαλύσει οποιαδήποτε αμφιβολία μπορούσε να είχε δημιουργηθεί στους Κεφαλονίτες και στον Ελληνικό Λαό γενικότερα, για το ποιοι στέκονται απέναντι στο σύστημα. Και αποδεικνύεται για άλλη μια φορά περίτρανα, ότι οι μόνοι που έχουν απομείνει να παλέψουν για τη σωτηρία του Έθνους και της Πατρίδας, κόντρα στο προδοτικό και ανθελληνικό καθεστώς που αποτελείται από το σύνολο των κομμάτων του «δημοκρατικού τόξου», είναι οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής.
   Μόνοι εναντίον όλων μέχρι τη Νίκη…
      ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ