ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

"Ράβει" κουστούμι για την 4αδα ο Παγκέ

Σημαντική νίκη που τον διατηρεί σε τροχιά 4αδας πέτυχε σήμερα το απόγευμα στις Κεραμειές ο Παγκεφαλληνιακός με αντίπαλο τον Παλληξουριακό και τον τελευταίο να χάνει τις λίγες ελπίδες του για δική του συμμετοχή σε αυτή.
Μέτριο παιχνίδι στο α΄ ημίχρονο με τον Πάγκε να πατάει καλύτερα χωρίς όμως οι δυο ομάδες να μην δημιουργούν ευκαιρίες εκτός από μιας των τυπικά γηπεδούχων στο 3’ όπου στάθηκαν αρκετά άτυχοι με το φάουλ του νεαρού Κατσιβέλη να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κομπορόζου.
Στο 22’ θα έρθει η απάντηση για τον Παγκέ, ο Νουρεντίνι με κόρνερ από δεξιά θα φέρει την μπάλα στο β’ δοκάρι του Λαδά με τον Παπαθεοδωρόπουλο να μην μπορεί να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.
Ένα ψηλοκρεμαστό σουτ του Τούρλα στο 25’ έξω από την περιοχή θα στείλει την μπάλα να περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.
Στο β’ ημίχρονο το θέαμα βελτιώθηκε και οι ομάδες άρχισαν να δημιουργούν ευκαιρίες και να πετυχαίνουν γκολ.
Έτσι στο 52’ ο Ηλ. Αντωνάτος σουτάρει δυνατά μέσα από την περιοχή αλλά ο Κομπορόζος πέφτει και αποκρούει.
Οι φιλοξενούμενοι στο 60’ θα προηγηθούν το σκορ 1-0 με πέναλτι σε χέρι του Ε. Αντωνάτου το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Νουρεντίνι.
Η φάση αυτή έφερε πολλές διαμαρτυρίες από τους «ερυθρόλευκους της Παλλικής αφού θεωρούν ότι το χέρι ήταν ακούσιο.
Στο 72’ ο Βολνίσκι μετά την παράλληλη πάσα του Ηλ. Αντωνάτου με προβολή θα ισοφαρίσει σε 1-1 και θα φέρει το παιχνίδι στα ίσια.
Παρά την ψυχρολουσία η ομάδα του Γ. Βασιλάκη δεν θα το βάλει κάτω και στο 82’ θα πετύχει το «χρυσό» γκολ που θα τους δώσει τελικά τη νίκη και τους τρεις βαθμούς με συρτό σουτ του Κίριου μέσα από την περιοχή.
Πολλές και πάλι οι διαμαρτυρίες του Παλληξουριακού όταν στο 89’ η μπάλα σταματάει στο χέρι του Κουλουμπή μέσα στην περιοχή και τον διαιτητή να δείχνει παίζεται.
Διαιτητής ο κ. Αγγ. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Π. Κομητόπουλο και Κιόση Κ.
Παλληξουριακός: (Δ. Λιονάτος), Λαδάς, Μαρκάτος, Βολνίσκι, Μαυροειδής (46’ Παπαδάτος), Γαβαλάς, Ζερβός, Ζάβαλης, Δαμουλιάνος (46’ Αντωνάτος), Καμινάρης (65’ Κοσμάτος), Κατσιβέλης, Αντωνάτος Ηλ.
Παγκεφαλληνιακός: (Γ. Βασιλάκης), Κομπορόζος, Θωμάς, Κίριο, Αντωνίου, Παπαθεοδωρόπουλος, Ντραγκούτας (86’ Μπάμπης), Νουρεντίνι, Αρμάντο, Κοτίνης (65’ Κουλουμπής), Τούρλας, Κατσιγιώργης.
Από το sportsthea.blogspot.gr